Szeretettel köszöntelek a Könyv imádók .klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv imádók .klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Könyv imádók .klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv imádók .klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Könyv imádók .klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv imádók .klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Könyv imádók .klubja közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Könyv imádók .klubja vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A birsalma gyógyító hatásáról már itt írtunk, de ennek ellenére sokan nem kedvelik, mivel húsa igen kemény, íze fanyar és savanykás. Nekik ajánlom a következő receptet, ugyanis a birsalmából rendkívül ízletes csemege készíthető, mely megédesítheti a szürke őszi és téli napokat.
Hozzávalók:
1 kg birsalma
50 dkg cukor
½ citrom
Elkészítése:
Megmossuk a birsalmákat, négybe vágjuk, megtisztítjuk a magházuktól, mint az almát és főni tesszük annyi vízzel, amennyi ellepi. Ha jól megfőtt, áttörjük, beletesszük a cukrot (½ kg cukrot minden kg főtt gyümölcshöz) és tovább főzzük, amíg jól megsűrűsödik. Az így kapott pépet nedves deszkára borítjuk és ugyancsak nedves nyújtófával 1 cm vastag réteget nyújtunk belőle. Tehetjük különböző formákba is. Nyomkodhatunk bele diódarabokat, ezzel még finomabb és tetszetősebb lesz a sajtunk. Ezután mindkét oldalát száradni hagyjuk. Miután megszáradt, kockákra vagy rombuszokra vágjuk, megforgatjuk kristálycukorban és zárt dobozokba rakjuk. Ha rendes gyümölcsízt akarunk belőle készíteni, kevésbé sűrűre főzzük és üvegekbe tesszük.
Forrás.Zöld Világom:
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!